55,00 lei

Pret per Kg.

Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ

Categorie:

Descriere

DENUMIRI UZUALE
Rump Steak

DESCRIERE
Chiulota este cea mai importantă piesa din pulpă cu o textură fină și bine marmorată. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare ca vrăbioara însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpa.

METODĂ DE PREPARARE
Grătar
Tigaie

METODĂ DE GĂTIRE
Chiulota este cunoscută ca rump steak, se taie bucăți cu o grosime de aprox 2 cm și se pune pe grătarul bine încins între 6 și 8 min, în funcție de cum se dorește.
Se mai recomandă pentru friptură sau pentru Stroganoff de vită.

ALTE INFORMAȚII
Ambalat în vid
Greutate per buc: 1 kg
Piesele se vor porționa în bucăți de 150 – 250 g

Sus